Upgrade van mijn haarsieraden stash verslag Stacey

Hallo Stacey van der Meer hier. Ik ben door deze blog gevraagd om een berichtje te schrijven over mijn laatste aankopen in haarsieraden segment. Nou ik ben de beroerdste niet dus ik zal dat zeker even voor jullie gaan neerpennen.

Mijn haarsieraden koop ik altijd bij een webwinkel met de naam IkBenSieraden. Ze komen volgens mij uit Woerden, maar het is voornamelijk een webwinkel dus ze zenden over het hele land. Enfin de reden dat ik specifiek voor hen kies is in de eerste plaats dat ze echt een unieke collectie hebben geen dertien in een dozijn sieraden die je overal vindt in de grote Nederlandse ketens zoals de Bijenkorf enzo. Ten tweede, ook niet geheel onbelangrijk de prijzen zijn ongekend laag dus je kan lekker veel en ongegeneerd winkelen hier! Ten slotte zijn de voorwaarden gunstig al snel gratis verzending, retourneren is makkelijk en de support zijn aardige mensen, voor zover ik contact met ze opgenomen heb.

Ik heb dit keer wat haarpinnen gekocht aldaar. Ze hadden een leuke retro vintage stijl haarpin. Ik ben sowieso een vintage liefhebber dus dat gaat ook goed passen bij me outfits.

-> IkBenSieraden: Het Vintage Haarpinnen overzicht!

Verder stond hoog op mijn verlanglijstje om een haarkam aan te schaffen ook op dat vlak vond ik een zeer leuk product namelijk haarkam handgemaakt chiffon zonnebloem met zirkonia. Prachtig ding en het kostte me nog geen 10 Euro. Wat een koopje!

-> IkBensieraden: alle haarkammen 2018

Dus met een haarpin en een haarkam in mijn winkelmandje ging ik naar de checkout. Ik had de juwelen binnen een dag of twee in huis. Met name de haarkam ben ik erg blij ziet er in het echt in mijn haar nog leuker uit dan ik had kunnen voorzien. Krijg ook veel complimenten van mijn omgeving dus lijkt mij een top aankoop!