Lekkerder in mijn vel met Ten Cate ondergoed

Was op zoek naar nieuwe boxershorts. Mijn oude onderbroeken zitten allemaal gaten in helaas. Beetje gênant. Dus ik wilde met name betere kwaliteit onderbroeken. Ik moet bekennen ik ben of was echt een vrek, ik kocht mijn onderbroeken altijd op internet via de site Aliexpress. Dus goedkope Chinese kwaliteit. Geen wonder dat het allemaal niet zo lang mee ging. Maar dat moet dus anders, geen Aliexpress ondergoed meer voor mij.

Dus ging ik op onderzoek uit online. Al snel bleef ik de naam Ten Cate tegenkomen. Zoals de merknaam al doet vermoeden dit is een oer Hollands merk ondergoed. Nee het heeft geen verband met Henk Ten Cate de oud trainer van o.a. Ajax, dit is weer wat anders. Zij staan vooral bekend om de consistente kwaliteit, onderbroeken van fijn elastisch katoen maar erg duurzaam.
De prijzen vallen reuze mee.

Ten Cate leek me dus de way to go, nu alleen nog een webwinkel vinden die ze verkoopt. Al rap kwam ik Hemdvoorhem.nl tegen. De voorwaarden zijn daar erg fijn zo heb je gratis verzending en retourneren. Bij onderbroeken kun je natuurlijk niet retourneren als gedragen is, maar mocht je het ontwerp van de onderbroek visueel gezien niet aantrekkelijk vinden en dat kan je natuurlijk al zien voordat je de doorzichtige verpakking opent, dan kun je altijd nog retourneren. De prijzen van hemdvoorhem waren volgens mij ook het best vergeleken met andere aanbieders, dus om die reden heb ik ze uiteindelijk hier gekocht.

Ik heb de onderbroeken van Ten Cate nu een paar weken. Het comfort is excellent, echt veel fijner dan vorige onderbroeken. Over de duurzaamheid van de broekjes kan ik nog niet veel zeggen want ik heb ze pas net maar de stof voelt uitermate solide aan dus ik vermoed wel dat deze jaren mee zullen gaan. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.