Hairextensions van 50 cm in je haar

De wel bekende OxY extensions zijn tegenwoordig in de omloop. Een ieder wilt gebruik van de extenions van OxY, maar veel mensen twijflen wanneer het komt bij de lengte van de extensions. Ze weten niet precies voor welke lengte zij het best kunnen kiezen

OxY clip in extensions komen namelijk in 2 haarlengtes. De ene is 38 cm en de andere is een extension van 50 cm. Ze verschillen niet heel veel, je merkt het wel op als je ze naast elkaar plaatst. Indien jij kort haar hebt kun je het best kiezen voor de extensions van 38 cm. Dan kan jij een natuurlijke look behouden.

Indien jij lang haar hebt dan kun jij voor de extensions van 50cm kiezen. Je hoeft je haar helemaal niet te knippen om de juiste hair extension lengte te vinden. De hair extensions van 50 cm zijn behoorlijk lang. Men gaat nooit kunnen uitmaken dat je tussen je echte haar deze geweldige extensions hebt aangebracht.

Met de extensions van 50cm kun je ook een heleboel leuke en mooie kapsels maken. De OxY hair extensions zijn van echt haar gemaakt dus kun je van alles ermee doen. Je kan deze extensions krullen, tangen, opsteken en zelfs ook vlechten. Hoe jij het maar wilt gebruiken.

Nu jij al weet welke extension lengte waarvoor en voor wie gebruikt kan worden gaat het maken van een keus veel sneller gaan, wij wensen jullie heel veel succes met jullie mooie hairextensions van OxY. Het aanschaffen en bevestigen van beide lengtes gaat heel snel en makkelijk aan toe, give it a try.